12 oktober 2011

Plan of attack



Har reviderat mina förslag på att motverka en höstdepression, de kan ha varit lite over the top. Har istället kommit fram till denna lösning:

GE MIG SJÄLV EN FÄRGCHOCK.

Klä mig i färger, omge mig med färger, äta färger, bada i färger, insupa färger, jag tror ni fattar. På IKEA idag införskaffades dessa tyger som jag inte bestämt riktigt
vad de skall användas till ännu. Kan bli kudde, kjol, förkläde, cykelsadelskydd, väska eller varför inte en fin tavla.





OMGE MIG MED HÄRLIGT FOLK

Skall även trivas i glada vänners lag. Det lyfter mig verkligen, då mår jag bättre än någonsin. Har haft en trevlig kväll på kyrkan med härliga människor, glada samtal, promenad och till och med lite innebandy i klänning. I helgen skall jag kolla fransk film med god vän, på tiden att vi träffas.


MÅNGA BRA SERIEKVÄLLAR

Riktigt nöjd med tv-serieutbudet nu under hösten. Gamla och nya favoriter samsas sida vid sida och bjuder på allt som behövs för att förgylla vintermörkret. This is good TV. Har även idag köpt denna fina sak så jag kan sitta uppkurad i soffan med min dator utan att oroa mig för överhettad fläkt.




BEGE MIG UT I VIDA VÄRLDEN

Om en månad bär det av västerut till New York. När jag var där för ett år sedan lovade jag och mitt  ressällskap att vi varje år i november skulle återvända till det stora äpplet. Trodde nog inte att det skulle bli så men, men, skam den som ger sig. Vi får sällskap i år. Får se om de lever upp till kraven vi har på medresenärer. Jag vet iaf att shoppingkraven inte blir några problem.

Tillsammans kan vi klara detta. 
Det är vi mot vintern och vi leder i antal.



1 kommentar:

  1. härligt med färger !!
    & din klänning var fin i kväll oxå - passade bra att spela innebandy med, elr hur ? :)

    SvaraRadera